Најголемата балканска музичка ѕвезда гостува во Македонска Каменица – ЦЕЦА РАЖНАТОВИЧ

 

Каменичко Културно Лето 2016

ВИ ПРЕТСТАВУВА

Најголемата балканска музичка атракција на денешницата, фолк дивата ЦЕЦА доаѓа на најголемото балканско музичко шоу ова лето.

13728368_10207325796771195_383732465_o

Најголемата балканска музичка ѕвезда гостува во Македонска Каменица 

ЦЕЦА РАЖНАТОВИЧ

28.08.2016 ГОДИНА

Градски Плоштад Македонска Каменица

Цеца Ражнатоцич својата музичка кариера ја има започнато уште на 9 годишна возраст и досега во музичка кариера има издадено над 25 музички албуми

13816972_10207355599516245_1597339087_n

Започнувајки од 1988 година па наваму речиси секоја година излегува со нови музички албуми кои се доста познати на балканската музичка естрада но и во цела Југоисточна Европа,па така најпознати албуми во долгогодишната музичка кариера и се:

Cvetak zanovetak (1988), Ludo srce (1989,) To Miki (1990).Babaroga (1991),Šta je to u tvojim venama (1993),Ja još spavam u tvojoj majici (1994),Fatalna ljubav (1995),Emotivna luda (1996),Maskarada (1997),Ceca 2000 (2000),Decenija (album) (2001),Gore od ljubavi (2004),London Mix (2005),Idealno loša (2006),Ljubav živi (2011),C-club (2012),Poziv (2013),Autogram (2016).

13820521_10207355598876229_66580704_n

Затоа непропуштајте го најголемото балканско музичко шоу кое ова лето ке биде екслкузивно во Македонска Каменица,28 август 2016 година Градски плоштад.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed