Изградбата на Домот на култура

НАПРЕДУВА ИЗГРАДБАТА НА ДОМОТ НА КУЛТУРА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Изградбата на Домот на култура во Македонска Каменица е во напредна фаза. Очекувањата се дека до крајот на годината каменичани ќе добијат уште еден репрезентативен објект. Новиот објект ќе нуди широки можности за оддржување на разновидни културни настани и ќе биде дополнителен импулс за културен развој на Македонска Каменица.13664786_10207285926694468_467634705_n 13672268_10207285925774445_44916439_n

Bookmark the permalink.

Comments are closed