БаскерФест – Македонска Каменица

На ден (08.07.2016), на Градскиот плоштад во Македонска Каменица се оддржа магичното БаскерФест шоу. Најмладите имаа можност да уживаат во шоуата на неколку улични артисти од целиот свет.

БаскерФест како едно поразлично доживуавње веќе неколку години гостува во Македонска Каменица, а годинашново издание е финансиски поддржано од Министерството за култура на РМ во рамки на манифестацијата „Топол културен бран 2016“.

Линк до галеријата

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed